Tipi 64.80 m²

Kjo banesë gjindet në objektin e 5 tek Deluxe1

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Dhomë Gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– Një Ballkon

Category:

Description

Kjo banesë gjindet në objektin e 5 tek Deluxe1

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Dhomë Gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– Një Ballkon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tipi 64.80 m²”

Your email address will not be published. Required fields are marked *