Tipi 65.30 m²

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Një dhomë gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– Një Ballkon

Category:

Description

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Një dhomë gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– Një Ballkon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tipi 65.30 m²”

Your email address will not be published. Required fields are marked *