Tipi 90.4 m²

Kjo banesë gjindet në objektin e 6 tek Deluxe2

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Dy dhoma gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– Një Ballkon

Category:

Description

Kjo banesë gjindet në objektin e 6 tek Deluxe2

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Dy dhoma gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– Një Ballkon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tipi 90.4 m²”

Your email address will not be published. Required fields are marked *