Tipi 111.60 m²

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Tri dhoma gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– Tualeti
– Një Ballkon

Category:

Description

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Tri dhoma gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– Tualeti
– Një Ballkon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tipi 111.60 m²”

Your email address will not be published. Required fields are marked *