Tipi 109.05 m² Obj 11

Kjo banesë gjindet në objektin e 11 tek Troja

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Tri dhoma gjumi
– Koridori
– Banjo
– WC
– Depo
– Ballkoni

Category:

Description

Kjo banesë gjindet në objektin e 11 tek Troja

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Tri dhoma gjumi
– Koridori
– Banjo
– WC
– Depo
– Ballkoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tipi 109.05 m² Obj 11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *