Tipi 115 m² Obj 10

Kjo banesë gjindet në objektin e 10 tek Troja

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Tri dhoma gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– 2 Ballkona

Category:

Description

Kjo banesë gjindet në objektin e 10 tek Troja

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Tri dhoma gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– 2 Ballkona

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tipi 115 m² Obj 10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *