Tipi 93.95 m² Obj 9

Kjo banesë gjindet në objektin e 9 tek Troja

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Dy dhoma gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– Ballkon

Category:

Description

Kjo banesë gjindet në objektin e 9 tek Troja

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Dy dhoma gjumi
– Koridori
– Banjo
– Depo
– Ballkon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tipi 93.95 m² Obj 9”

Your email address will not be published.