Qazim Sylaj

CEO

Florentina Rushiti

Menaxhere e Shitjes

Bekim Salihu

Arkitekt

Besijana Preniqi

Arkitekte

.

Faton Sertolli

Arkitekt

Bashkohu edhe ti?

Bëhu pjestar i ekipi tonë te mrekullueshem dhe motivues

Bashkohu Ekipit