Tipi 63.37 m² Obj 7

Kjo banesë gjindet në objektin e 7 tek Troja

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Një dhomë gjumi
– Koridori
– Banjo
– 1 Ballkonë

Category:

Description

Kjo banesë gjindet në objektin e 7 tek Troja

Kjo banesë përmbanë:

– Qëndrim Ditor
– Kuzhinë dhe Tryezari
– Një dhomë gjumi
– Koridori
– Banjo
– 1 Ballkonë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tipi 63.37 m² Obj 7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *